Improbable Icon

Play with me


#1

Hello!
I’d love to get someone playing with me on the Hello World game… anyone up for it?
https://goo.gl/PTHFQU


#3

For some reasons I’m unable to see the various entities etc. This is a screenshot of what I get, any help?


#4

You might want to try to change servers, for example deploy to eu4-prod instead of us3-prod. I know that worked for me one time.

What you also can try is:

  1. spatial clean
  2. spatial worker build
    and then upload and deploy your project again.

That has worked for me in the past as well.


#5

@marcogreselin

I checked and noticed that your deployment was having trouble with loading the automatically uploaded assembly.
I’ve uploaded a new version for you.
Could you try:

spatial cloud launch fixed_uploaded_assembly default_launch.json my_second_deployment

#6

Thanks @chong-u ! I tried running:

spatial cloud launch fixed_uploaded_assembly default_launch.json my_second_deployment --snapshot=snapshots/default.snapshot --project_name={...}

But I get this error:

Sending Create with Context: context.Background.WithDeadline(2017-05-19 13:57:14.833008967 +0200 CEST [9.999991201s])

Failed executing command:
    [spatial cloud launch fixed_uploaded_assembly default_launch.json my_second_deployment --snapshot=snapshots/default.snapshot --project_name={...}]
    Time: 2017-05-19 13:57:17 CEST
    Version: 20170508.161046.bae5b88
code = DeadlineExceeded desc = Failed to create deployment.
    Failed to create deployment.
    context deadline exceeded

@Sheriziya Thanks too. How can select to which datacenter to deploy?


#7

I’ll see whether we have anything on our side for that failed creation attempt.

You can either retry the same command or select another cluster as @Sheriziya suggests via the --cluster=<> flag. Try the eu4-prod one for example.

Duco


#8

Ok it works now in the European cluster!


#9

Looks like I missed it being online? Console says deployment is down.


#10

A post was split to a new topic: HelloWorld launch issue